文化交流

Student in the United StatesUSA-China

不管您住在中国或者美国, 不管您是学生, 学者或者学生家长,您可以用中文或者英文跟我们联系: vcxwang@gmail.com

 

Contact me via Facebook: https://www.facebook.com/pages/Victor-CX-Wang/1632434423704550

Study Finds Chinese Students Excel in Critical Thinking. Until College.

首先声明搞中美留学, 文化交流是我的多年业余爱好, 因为我本人是中美留学文化交流的产物。 原路易斯安那州立大学总管 (Chancellor) 在八十年代在中国北大, 清华大学做过访问学者, 是他在1997年邀请我来美国讲学, 做学生的。 多年来, 我办来美国的小留学生, 大留学生, 学者很多。 赵峻青(斯坦福大学硕士在读, 全额奖学金)(在美国读一年小学)在中国读完高中, SAT考2300多分, 听了我的建议, 在RICE大学获得双学士学位。 托福成绩低, 我帮他们入两年制大学, 两年后再帮转入四年制大学, 或更好的大学。 我也帮美国学生,学者去中国学习或工作。 2002年Nick是我送到大连外国语大学的。 他读完硕士学位, 娶个中国太太, 现在跟太太,孩子生活美国中国之间。

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s